Vi söker nu ytterligare en duktig svetsmontör till vår verksamhet i Byske.

Har ni frågor angående tjänster hos Legosvets och Montage? Då är det Ola Hällberg som svarar på frågorna.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som innefattar alltifrån legosvetsning i verkstaden till montage och service ute hos våra kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och verkstadsarbete. Har du även erfarenhet av montageledning så är det ett stort plus. Då många ut av våra uppdrag finns ute hos våra kunder så krävs det att du är självgående och lösningsorienterad.
Som person är du ansvarstagande, ordningsam, noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är grundutbildad inom svetsning och talar flytande svenska. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Om företaget
Som företagsnamnet Legosvets & Montage AB beskriver är vi ett legotillverkande företag med en verkstad och måleri på sammanlagt 1750 kvm där vi tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Vi är verksamma inom hela Sverige och en stor del av våra uppdrag sker på plats ute hos våra kunder där vi utför service och montage.

Företaget grundades 1999, omsätter ca 23 miljoner per år och har ett 20-tal anställda.

Till dig som söker så erbjuder vi en trevlig och modern arbetsplats med erfaren och kompetent personal.

Söker du nytt jobb?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss.